Craciun in regim regal cu palat de poveste: Va invitam la Palat Bruckentahl pentru un Craciun deosebit, bucate delicioase si activitati de iarna, atmosfera idilica, patinoar si jocuri de iarna!
E timpul sa evadati cateva zile la sfarsitul anului. Meritati o mica vacanta, trebuie sa o planuiti! Palatul se afla in Sibiu, intr-un splendid decor. Pasiti in lumea regala de alta data, gustati din deliciile fastuase si bucurati-va de superbul parc baroc! Trebuie sa vizitati si targul special amenajat de sarbatori, emblema Sibiului, locatie unde sute de comercianti va vor rasfata cu bucate traditionale, cadouri pe alese si unde veti putea simti cu adevarat magia sarbatorilor! Acum aveti de unde alege cadourile de Craciun!
Un palat deosebit, emblema SIBIULUI. Despre palat:
Parcul baroc este unic in Romania. In functie de partea parcului in care te plimbi, acesta emana o atmosfera aparte. Gradina franceza este dominata de forme stricte, in gradina olandeza, intre primavara si toamna, te poti bucura de o splendoare florala, iar farmecul gradinii engleze este dat de potecile serpuite si de pietele mici, inconjurate de arbori batrani. Parcul nu era doar o sursa de placere, ci era conceput foarte rational si ca o proprietate agricola, cu totul deosebita. Brukenthal a cultivat plante precum ananasi, curmali, arbori de cafea si portocali.
Parcul este dominat de palat, fosta resedinta de vara a baronului von Brukenthal. Palatul a fost finalizat in 1771 si se afla pe cel mai inalt punct al orasului la 15 de metri deasupra raului Olt. Vizitatorii din pacate, pot doar ghici splendoarea de odinioara, deoarece cladirea istorica este pustie de cativa ani. Pentru viitor exista planuri pentru a readuce resedintei de vara starea sa initiala. Momentan este restaurata orangeria aflata in parc si care, se imbina armonios cu peisajul.
De retinut, despre vestitul palat:
Promotia include:
Conform unui studiu realizat de tur-operatorul Edelweiss Travel, topul cererilor de pachete turistice pentru Târgurile de Crăciun a fost condus de Viena (Austria), urmat de Nuremberg (Germania), Sibiu (România), Praga (Cehia), Munchen (Germania) şi Milano (Italia). Numărul mare de turiști și vizitatori în general a crescut vizibil față de edițiile trecute, acest fapt fiind confirmat atât de către expozanții din târg cât și de operatorii turistici.
Atelierul lui Moș Crăciun a lucrat la capacitate maximă
In 2015, 3499 copii au luat parte la activitățile educative din Atelierul lui Moș Crăciun, unde au învățat să facă figurine din aluat, să facă biscuiți de Crăciun, decorațiuni Pixel Art și să facă lumânări după străvechea tehnică a tragerii. Întrucât toate locurile la ateliere au fost și anul acesta rezervate încă dinainte de începerea Târgului, sunt deja în lucru planuri de a extinde activitățile și locurile de desfășurare a acestora. De asemenea, datorită numeroaselor vizite venite de la grupe și din alte localități, anul viitor va fi luată în considerare organizarea de excursii pentru copii la Atelierul lui Moș Crăciun.
Familiile s-au îndrăgostit de Aleea Poveștilor
Căsuțele în miniatură care au compus Aleea Poveștilor, o atracție nouă a Târgului de Crăciun, au fost încă din prima zi unul dintre cele mai îndrăgite locuri de făcut fotografii și de petrecut timpul cu cei mici. Copilașii au făcut turul căsuțelor, s-au distrat cu personajele de basm, au închis șI deschis obloanele și au intrat în lumea poveștilor într-un mod inedit.
10 pentru Târgul de Crăciun
În 2016 va avea loc ediția numărul 10 a Târgului de Crăciun din Sibiu, organizat pentru prima dată în 2007 și fiind totodată primul târg de Crăciun tradițional din România. Pentru următoarea ediție pregătirile sunt deja în toi iar vizitatorii vor fi din nou în centrul atenției.
Parcul baroc de la vestitul palat - este unic in Romania. In functie de partea parcului in care te plimbi, acesta emana o atmosfera aparte. Gradina franceza este dominata de forme stricte, in gradina olandeza, intre primavara si toamna, te poti bucura de o splendoare florala, iar farmecul gradinii engleze este dat de potecile serpuite si de pietele mici, inconjurate de arbori batrani. Parcul nu era doar o sursa de placere, ci era conceput foarte rational si ca o proprietate agricola, cu totul deosebita. Brukenthal a cultivat plante precum ananasi, curmali, arbori de cafea si portocali.
Cuponul poate fi folosit o singura data si pierderea sau instrainarea sa lasa posibilitatea unei alte persoane de a-l utiliza.
Ai o afacere? Contacteaza-ne si creste-ti afacerea !
Crocodilo ataca preturile dar protejeaza partenerul!
Email: office@crocodilo.ro